Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


| Emoții

Depresia la creștini | Alina Onea

Poate unii veți spune că nu există această expresie, că este o greșeală de exprimare. Alții vă veți întreba dacă există depresie la creștini sau dacă este normal să existe așa ceva în viața creștinului.

| Emoții

O cauză a durerii interioare: lipsa dragostei în copilărie | Aurelian Barbu

Cauza majoră pe care am observat-o în contextul durerilor interioare este lipsa dragostei. În primul rând, am putea discuta despre oamenii care nu au primit dragoste în familie.

| Emoții

Creștinul și depresia | Editorial de Sorin Pețan

Organizația Mondială a Sănătății afirma în 2020 că, la nivel mondial, 264 de milioane de oameni de toate vârstele suferă de depresie, depresia fiind un factor major ce afectează sănătatea omenirii. Iar izolarea și incertitudinea în care trăim de un an din cauza pandemiei de COVID-19 cu siguranță au accentuat acest fapt.

| Emoții

Doliul: „În timp ce jelim, cea mai mare nevoie e să avem parte de prezența și iubirea celor din jur”

Interviu cu Pablo Martinez, psihiatru, autor și vorbitor cunoscut pe plan internațional

Întrebare: Puteți defini sentimentul pe care îl numim jale?

Răspuns: Jalea doare.


Exista o legatura intre boala si pacat?

Eram la inceputul activitatii de consiliere si la un moment dat mi s-a incredintat in biserica un caz al unui tanar care avea dureri lombare cronice. Eram chiar la inceput si ma gandeam „Doamne, acuma ajuta-ma sa rezolv cumva problema asta ca n-am nicio expertiza in domeniu”. Ne-am retras intr-un colt al bisericii si am inceput sa vorbesc. Avand mentalitatea ca boala e legata de pacat in cele mai multe cazuri, l-am intrebat daca isi aduce aminte de vreun pacat si i-am zis sa ne rugam sa vedem ce ne descopera Domnul ca ar trebui sa marturisesti. Ne-am rugat si el mi-a spus ca nu-si aduce aminte de niciun pacat. Eram disperat. Ii ceream ajutor lui Dumnezeu in gand, si i-am spus mai apoi tanarului sa ne mai rugam o data.


sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.