Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Dezacordurile în conducerea Hamasului ar putea anula Festivalul Unitatii | AO NEWS

Dezacordurile tot mai frecvente între Hamas și Fatah pot pune capăt mișcării de unitate între cele două facțiuni palestiniene.

Mahmoud al-Zahar, o figură principală a Hamasului din Fâșia Gaza, a anunțat săptămâna aceasta că nu este încă stabilită o dată exactă pentru „Festivalul unității”, planificat de Jibril Rajoub din Fatah și Saleh Aruri din Hamas. Acest festival ar fi trebuit sa fie semnul public al împăcării și colaborării dintre cele două grupări foste rivale.

Surse din Ramallah și din Fâșia Gaza spun că această criză este rezultatul unei dispute interne în Hamas și a faptului că membrii influenți ai organizației nu își doresc să colaboreze cu Fatah. Liderii influenți din Hamas, Ismail Haniyeh, și Yihya Sinwar, care conduc Hamas în Gaza, se opun unității actuale cu Fatah. Disputa a apărut în momentul în care Hamas a respins suma de 15 miliarde de dolari în schimbul dezarmării sale.

Fragilitatea unității este accentuată și de situația politică din regiune, unde Egiptul și Turcia, care au ajutat la obținerea acesti unități, au acum opinii divergente asupra politicilor lor externe în legatură cu Libia, așa cum prezintă ministrul egiptean de externe, Sameh Shoukry citat de TPS.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.