Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

1.300 de locuințe au primit autorizație de construcții în Samaria | AO NEWS

Aproximativ 1.300 de locuințe au primit autorizație de construire în Gush Etzion, chiar la sud de Ierusalim. Consiliul Superior de Planificare al Administrației Civile din Israel a aprobat miercuri două planuri de construcție în cadrul comunităților evreiești din Samaria și Iudeea. Aceste planuri de construire mai prevăd și că Pnei Kedem, o comunitate evreiască veche de mai bine de 20 de ani va fi în sfârșit recunoscută oficial în registrul funciar.

Citeste mai departe

Un pastor din Iran a fost condamnat la închisoare | Știre Alfa Omega TV

Un pastor al unei biserici în case, în vârstă de 43 de ani, din Iran, Yousef Nadarkhani, își ispășește pedeapsa de șase ani. El este acuzat de autoritățile iraniene de propagarea mișcării bisericilor în case și promovarea creștinismului sionist. Recent, George Thomas de la CBN a stat de vorbă despre acest caz cu un membru al Comisiei Statelor Unite pentru drepturile religioase internaționale.

Citeste mai departe

Lupta împotriva noului coronavirus în Nazaret | Știre Alfa Omega TV

În timp ce Israelul este în carantină, armata intervine pentru a-i ajuta pe nevoiașii din orașul natal al lui Isus. Nazaretul este cel mai mare oraș arab din Israel și mulți nu au acces la mâncare în timpul carantinei. Comandamentul frontului intern al Armatei Israeliene distribuie ajutoare, procesează teste COVID și asigură și alte servicii.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline 349 | 17 octombrie 2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline:­ Tensiuni vechi reapar în timp ce Azerbaidjan, o țară musulmană, este în război cu Armenia, cea mai veche națiune creștină, într-o dispută teritorială și religioasă de zeci de ani. Apoi, Israelul insistă pe faptul că Hezbollah dezvoltă rachete în Beirut și le ascunde între civili. După aceea, vom întâlni un scriitor și cântăreț israelian care spune: Mi-e deajuns că sunt copilul lui Dumnezeu. Vom mai vedea și felul cum creștinii îi ajută pe supraviețuitorii Holocaustului în vreme de COVID. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline.

Citeste mai departe

În pandemie, CBN News ajută o supraviețuitoare a Holocaustului | Știre Alfa Omega TV

Criza generată de COVID a făcut ca mulți oameni bătrâni să stea acasă și în Israel, aici sunt incluși și supraviețuitori ai Holocaustului precum Tanya, care abia a scăpat de invazia naziștilor din Ucraina din Al Doilea Război Mondial. Acum nu poate merge la cumpărături din cauza virusului, așa că CBN Israel îi oferă alimente.

Citeste mai departe

Interviu cu Chris Mitchell, aflat în carantină | Știre Alfa Omega TV

În timp ce Israelul a ajuns la sfârșitul sărbătorilor biblice de toamnă și se îndreaptă spre a patra săptămână de carantină, premierul israelian Netanyahu vrea continuarea carantinei. Aceasta înseamnă că toate magazinele neesențiale, afacerile și școlile vor rămâne închise. Israelienilor li se permite să meargă 1 km în jurul locuinței, cu câteva excepții. De asemenea li se impune o carantină de două săptămâni celor care ajung în țară. În acest moment îl avem chiar pe Chris Mitchell, șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu, în carantină.

Citeste mai departe

Războiul dintre Armenia și Azerbaidjan, un conflict vechi de zeci de ani | Știre Alfa Omega TV

Armenia și Azerbaidjan sunt în război. Conflictul a început în a doua parte a lunii septembrie, readucând în obiectiv o dispută veche de zeci de ani asupra unei regiuni numită Nagorno-Karabah. Azerbaidjanul are pretenții asupra acelei zone, deși cei mai mulți locuitori sunt armeni. După cum relatează Chris Mitchell de la Ierusalim, deși conflictul este redus în acest moment, s-ar putea amplifica.

Citeste mai departe

Antreprenor arab donează teren pentru un loc de rugăciune | AO NEWS

Un antreprenor arab, care a amenajat un spațiu deschis ce va servi ca loc de rugăciune pentru credincioșii din comunitatea israeliană din Samaria, a decis să doneze terenul. Antreprenorul, Rami Yihya din Teibeh, a fost angajat de membrii sinagogii yemenite din Einav pentru a pregăti o zonă adecvată în care să se poată ruga în timpul actualei pandemii, când sinagogile sunt închise. Auzind că această construcție era destinată rugăciunii, Yihya a donat atât materialele de construcții, cât și manopera.

Citeste mai departe

Cum se construiește o sukka | Știre Alfa Omega TV

În cartea Leviticul, Domnul poruncește poporului evreu să construiască corturi sau adăposturi improvizate și să locuiască în ele vreme de șapte zile. Înainte de COVID, Știrile CBN a mers într-o piață din Ierusalim cunoscută sub denumirea suk, pentru a observa cum se pregătesc oamenii de sărbătoare și de ce au nevoie pentru a construi o sukka într-un an fără coronavirus.

Citeste mai departe

Sărbătoarea Corturilor, online | Știre Alfa Omega TV

Una din principalele victime ale coronavirusului este turismul și aceasta se resimte mai ales în această perioadă a sărbătorilor. Pentru prima dată în 40 de ani, mii de creștini din întreaga lume nu vor putea călători la Ierusalim pentru a lua parte la sărbătoarea biblică a Corturilor. După cum vom vedea însă în următorul reportaj, sărbătoarea din acest an va continua.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.