Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Un Crăciun nefericit în Armenia, după un război brutal

În octombrie, a izbucnit un război între două foste membre ale blocului sovietic, Armenia și Azerbaidjan, care a provocat peste 5 000 de morți și 100 000 au fost strămutați. După cum relatează Chuck Holton, un armistițiu a făcut ca luptele să înceteze în noiembrie, dar Armenia a fost devastată de conflictul care a continuat de atunci.

Citeste mai departe

Libertatea religioasă în lume

Persecuția minorităților religioase este una dintre problemele cele mai grave ale noului an. Potrivit lui Gayle Manchin, președintele Comisiei Statelor Unite pentru Libertate Religioasă Internațională, China dă cele mai multe motive de ingrijorare.

Citeste mai departe

Iranul avansează cu programul său nuclear | AO NEWS

Iranul a început luni îmbogățirea uraniului, depășind nivelurile prevăzute în acordul nuclear din 2015 cu puterile mondiale, confiscând, de asemenea, un petrolier sub pavilion sud-coreean în apropierea strâmtorii Hormuz, o provocare dublă la adresa Occidentului, situație ce a ridicat și mai mult nivelul tensiunilor din Orientul Mijlociu.

Citeste mai departe

Restabilirea dialogului dintre Israel si Autoritatea Palestiniană | AO NEWS

În urma unei reuniuni a miniștrilor de externe ai Franței, Germaniei, Egiptului și Iordaniei la Cairo, Ministrul francez de externe Jean-Yves Le Drian a subliniat necesitatea de a implementa o „abordare cu pași mărunți” pe care o consideră crucială pentru a „reconstrui încrederea” între conducerea israeliană din Ierusalim și cea palestiniană din Ramallah.

Citeste mai departe

Congresul SUA a confirmat victoria lui Joe Biden

Congresul Statelor Unite a oficializat joi victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, ultima etapă înainte de învestitura sa, în 20 ianuarie. Decizia a venit după ce susținătorii lui Trump au luat cu asalt Capitolul și au întrerupt sesiunea de confirmare a noului președinte.

Citeste mai departe

Coreea de Nord: Baloane cu Biblii interzise | AO NEWS

La începutul acestei luni, guvernul sud-coreean a adoptat o lege care face ilegală trimiterea a tot ceea ce este considerat anti-coreean în Coreea de Nord sau cum mai este denumit „Regatul Inchis”, traducerea pentru Hermit Kingdom. Această nouă lege va avea un impact direct asupra organizației creștine Vocea Martirilor din Coreea, care utilizează baloane pentru a introduce Biblii în Coreea de Nord.

Citeste mai departe

Memorial la 82 de ani de la atacul din Ierusalim | AO NEWS

Pentru prima dată în 82 de ani, a avut loc o zi comemorativă, un memorial chiar în inima orașului Kfar Hashiloach, aflat în învecinătatea orașului vechi al Ierusalimului, informează TPS. Memorialul a fost organizat în amintirea lui Shlomo Madmoni, care a fost ucis în 1939 în timp ce încerca să salveze un sul al Torei și alte proprietăți ale sinagogii în timpul revoltelor arabe conduse de Haj Amin al-Husseini împotriva evreilor din Israel.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.