Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


253 de membri Bnei Menashe fac Aliyah în Israel | AO NEWS

253 de noi olimi, tradus imigranți, din comunitatea Bnei Menashe din India au aterizat miercuri în Israel. Provenind din Manipur, din nord-estul Indiei, au păstrat tradiția evreiască de-a lungul generațiilor. Bnei Menashe, sau fiii lui Manase, susțin că provin dintr-unul dintre cele 10 triburi pierdute ale Israelului, care au fost trimise în exil de imperiul asirian cu mai bine de 27 de secole în urmă. Strămoșii lor au rătăcit prin Asia Centrală și Orientul Îndepărtat timp de secole, înainte de a se stabili în ceea ce este acum nord-estul Indiei.

Mapamond Creștin

253 de membri Bnei Menashe fac Aliyah în Israel | AO NEWS

Interviu cu John Tipei despre responsabilitatea traducerii textului biblic | Reportaj Alfa Omega TV

Coordonatorul proiectului prin care a văzut lumina tiparului o nouă traducere a Noului Testament, ediție de studiu, John Tipei, a avut această idee în urmă cu 10-15 ani. Pe vremea aceea era rectorul Institutului Teologic Penticostal din București și activitatea administrativă nu i-a permis angajarea într-un proiect de amploare. De abia după ieșirea la pensie s-a dedicat traducerii. John Tipei mărturisește că munca la textul biblic i-a adus un sentiment al împlinirii pe care nu l-a cunoscut niciodată. Și mai mult, în cei aproape 5 ani în care a fost implicat în acest proiect, Dumnezeu l-a ținut în sănătate.
Noul Testament într-o traducere adaptată limbii române actuale | Reportaj Alfa Omega TV

Noul Testament într-o traducere adaptată limbii române actuale | Reportaj Alfa Omega TV

În urmă cu câțiva ani, Fundația Societatea Biblică din România a început o nouă traducere a Bibliei. Această lucrare a necesitat implicarea unor oameni dedicați Cuvântului lui Dumnezeu, cu speciali...

Vasile Căpitanu: „Dumnezeu ne-a dat lumină să cunoaștem Sfintele Scripturi” | Reportaj Alfa Omega TV

Pastorul Bisericii „Rugul Aprins” din Toflea este Vasile Căpitanu. El își amintește de trezirea spirituală care s-a produs în această comunitate. Începuturile au fost grele și unii dintre primii membri ai bisericii au suferit persecuții chiar din partea familiilor. Vasile Căpitanu spune că Dumnezeu a lucrat și a atins viețile romilor din Toflea.
Toflea – Schimbarea unei comunități cu ajutorul Bibliei | Reportaj Alfa Omega TV

Toflea – Schimbarea unei comunități cu ajutorul Bibliei | Reportaj Alfa Omega TV

Biserica „Rugul Aprins” din Toflea, județul Galați, a luat naștere la sfârșitul anului 1992. Începuturile au fost grele în această comunitate de romi afectată de fapte antisociale. Trezirile spirituale din Toflea au ajuns să fie cunoscute în lumea întreagă. Acum sunt mii de romi, neoprotestanți născuți din nou, botezați și care fac parte din Biserica „Rugul Aprins”.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Trailer „Jerusalem Dateline” 398

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Retragerea din Afganistan este văzută ca o împlinire a profețiilor islamice. Ce înseamnă aceasta pentr...

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 12 octombrie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

Povestea CBN - aniversarea a 60 de ani de televiziune în întreaga lume

Chris Mitchell, reporter: Pe 1 octombrie 1961, CBN, Christian Broadcasting Network, a emis pentru prima dată de la o mică stație TV.

Situația persecuției din lume a credincioșilor

Chris Mitchell, reporter: Pentru prea mulți credincioși din întreaga lume, persecuția îi urmărește până la mormânt. Vrem să vă prezentăm ce abuzuri...

Generalii americani de top au parte de întrebări grele

Chris Mitchell, reporter: Generalii americani de top au parte de întrebări grele din partea legislatorilor la Capitoliu care spuneau că ei au fost ...

După mai mult de un deceniu, un premier israelian a ținut un discurs la ONU

Chris Mitchell, reporter: Din Bahrain la New York, pentru prima dată după mai mult de un deceniu, un premier israelian, altul decât Netanyahu, a ținut un discurs din partea Israelului la Adunarea Generală a ONU. În primul său discurs pe scena mondială, premierul Naftali Bennett a atins teme similare cu ale predecesorului său. La fel ca Beniamin Netanyahu înaintea lui, Naftali Bennett a îndemnat lumea să fie cu ochii pe Iran și amenințarea pe care o reprezintă pentru statul evreiesc.

„Acordurile Avraam” întăresc legăturile istorice dintre Israel și Bahrain

Chris Mitchell, reporter: În ciuda haosului tot mai mare din Orientul Mijlociu, Acordurile Avraam merg mai departe. Cea mai recentă etapă întărește legăturile istorice dintre Israel și Bahrain. Ministrul de Externe Yair Lapid a efectuat prima vizită oficială în Bahrain a unui ministru israelian de la semnarea acordurilor istorice anul trecut la Casa Albă.

Următoarele etape din cadrul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 397

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Israelul face istorie și deschide o ambasadă în Bahrain, în una din următoarele etape din cadrul Acordurilor Avraam. Apoi, liderii armatei americane stau față în față cu senatorii furioși din cauza modului în care SUA s-a retras din Afganistan. Apoi, CBN sărbătorește 60 de ani de când a început transmisia în lume și de când susține Israelul și poporul evreu.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.