Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Editura Neemia | Știre Alfa Omega TV

Pe piața de carte religioasă din România, Editura Neemia activează de peste 20 de ani. Titlurile care apar aici fac parte din zona de interes a cultelor neoprotestante evanghelice. Cei interesați pot găsi și o serie de materiale în format digital.

Centrul M.A.M.A. Reșița - O mână întinsă pentru tine | Reportaj Alfa Omega TV

Centrul M.A.M.A. Reșița - O mână întinsă pentru tine | Reportaj Alfa Omega TV

Asociația M.A.M.A. are deschise în România opt centre prin intermediul cărora oferă consiliere creștină pentru femei aflate în criză de sarcină și asistență socială. Unul din aceste centre funcționează din anul 2012 în municipiul Reșița. Femei de toate vârstele găsesc aici sprijin pentru a înțelege importanța deciziilor referitoare la viața lor.


Luna aprilie 2021: o lună a pocăinței | Știre Alfa Omega TV

Românii sunt chemați la zile de post și rugăciune în această lună, o lună premergătoare celebrării Învierii Domnului Isus Hristos. Principala țintă a acestei perioade de post este pocăința.

Divorțul - o problemă socială și spirituală | Reportaj Alfa Omega TV

Divorțul - o problemă socială și spirituală | Reportaj Alfa Omega TV

Familia a fost instituită de Dumnezeu, dar oamenii par tot mai dezinteresați să-și întemeieze un cămin. Se căsătoresc târziu, însă ajung să rupă relațiile destul de frecvent. Considerată o țară creștină, România se situează la mijlocul clasamentului Uniunii Europene în ceea ce privește rata divorțurilor.


ORIENTUL MIJLOCIU

SIIL vizează Africa

Soldații americani au fost aruncați în aer, zeci de civili inocenți au fost decapitați. Nu e vorba de Orientul Mijlociu, ci de Africa. ISIS s-a refugiat acolo. Ce se poate face pentru a opri măcelul? Vom examina noul centru al jihadului.

Turcia și Libia rămân angajate în acordul maritim | AO NEWS

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, alături de prim-ministrul libian aflat în vizită, Abdul-hamid Dbeibeh, că Turcia și Libia rămân angajate în acordul de demarcare maritimă din 2019 în estul Mediteranei. Amintim că acest acord la acea vreme a fost cauza principală a escaladării rapide a tensiunilor dintre Turcia, Grecia și Cipru.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov în vizită în Iran | AO NEWS

În prima vizită la Teheran anul acesta, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a participat la o întâlnire oficială cu omologul său iranian Mohammad Javad Zarif, în cadrul căreia cei doi diplomați au discutat despre urgența și necesitatea revitalizării acordului din 2015.

Israelul cere marilor puteri să nu reintre în acordul nuclear | AO NEWS

Israelul cere marilor puteri să nu reintre în acordul nuclear din 2015 cu Iranul pe fondul reluării negocierilor indirecte între Republica Islamică și Statele Unite la Viena. Un Iran înarmat nuclear ar fi o amenințare existențială pentru Israel și o amenințare foarte importantă pentru securitatea întregii lumi.

Israelul a atacat o navă militară iraniană în Marea Roșie | AO NEWS

Comandouri israeliene au pus mine magnetice de război pe corpul unei nave iraniene care naviga prin Marea Roșie marți seară, iar explozia a deteriorat nava, conform agenției de știri Tasnim.


Un mesaj special pentru oamenii din Iran

O misiune de sport importantă și una dintre televiziunile iraniene creștine de vârf colaborează pentru a transmite o emisiune specială în Republica Islamică. ”Athletes in Action” va transmite în premieră în direct print intermediul internetului un eveniment care va întruni câțiva dintre liderii, antrenorii, jucătorii și comentatorii de vârf ai baschetului din America.

Hristos a înviat!

Creștinii catolici, reformați, evanghelici, evreii și creștinii neoprotestanți din multe țări ale lumii au celebrat Paștele. Moartea și învierea lui Isus a adus mântuire eternă celor care cred, însă scepticii se întreabă dacă Mesia există cu adevărat și Biblia spune adevărul Paul Strand de la CBN a vorbit cu doi bărbați, care timp de mai multe decenii au strâns dovezi. Urmăriți reportajul.

Matzah - pâinea nedospită pe care evreii o mănâncă de Paște

În fiecare an, poporul evreu sărbătorește exodul din Egipt cu un seder de Paște. Unul din elementele-cheie este pâinea nedospită sau matzah. Întreaga țară mănâncă matzah timp de o săptămână. Vă dați seama, e nevoie de multă matzah. Haideți să vedem cum se fabrică matzah în Israel.

Criza umanitară din Yemen și ce se poate face pentru a-i ajuta pe oamenii de acolo

În Yemen, o criză umanitară se înrăutățește în timp ce puterile regionale discută cum ar putea stinge conflictul. Luptele din Peninsula Arabică continuă să se întețească, deși Riad oferă un stimulent încercând să oprească luptele, inclusiv un armistițiu de încetare a focului la nivel național între rebelii Houthi sprijiniți de Iran și guvernul din Yemen.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.