Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Încă o dată, Trump și republicanii fac un apel explicit la pace | AO NEWS

Președintele Trump și Comitetul Național Republican fac apel din nou, extrem de clar, la încetarea violenței, apelând la toți americanii să rămână pașnici. Garda Națională și alte forțe de ordine se pregătesc pentru mai multe potențiale proteste în zilele următoare și mulți se tem că aceste proteste ar putea deveni violente.

Citeste mai departe

Emisiune Jerusalem Dateline 361 | 16 ianuarie 2021

Israelul înăsprește carantina la nivel național, în timp ce numărul infectaților cu COVID crește din nou vertiginos. Apoi, Capitoliul Statelor Unite a fost sub asediu. Vom analiza implicațiile spirituale. După aceea, vom vedea Israelul în timpurile fără covid. În urmă, prezentăm o descoperire unică din vremea Domnului Isus din Grădina Getsimani. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline

Educarea copiilor romi cu ajutorul literaturii | Reportaj Alfa Omega TV

Fundația Social-Culturală a Romilor „Ion Cioabă” din Sibiu a lansat o lucrare bilingvă denumită „Să învățăm să scriem și să citim romanes”. Cartea este scrisă în limbile romaii și română și se adresează în primul rând copiilor din etnia romă care fac parte din familii de romi asimilate de populația majoritară.

Citeste mai departe

Sondaj - scoțienii au îngrijorări majore cu privire la avort | AO NEWS

Un sondaj recent arată că majoritatea scoțienilor sunt îngrijorați de planurile guvernului scoțian de a face permanentă schema actuală de avort la domiciliu. Conform legislației actuale, motivată de situația Covid-19, femeile din Scoția pot face avort în primele 12 săptămâni de sarcină, după doar o simplă consultație telefonică sau video.

Citeste mai departe

Evreii au continuat să se mute în Israel, în ciuda pandemiei

2020 a fost fără îndoială un an dificil, dar a avut și binecuvântările sale. În ciuda virusului, care a dus la carantine la nivel național și la anularea zborurilor, peste 20 000 de imigranți din 70 de țări s-au mutat în Israel în acest an, împlinind astfel profeția. Iată o relatare din 2020 despre aliyah, emigrarea evreilor în țara lor, și așteptarea că acest fenomen va fi în ascensiune în anii ce vin.

Citeste mai departe

Congresul SUA a confirmat victoria lui Joe Biden

Congresul Statelor Unite a oficializat joi victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, ultima etapă înainte de învestitura sa, în 20 ianuarie. Decizia a venit după ce susținătorii lui Trump au luat cu asalt Capitolul și au întrerupt sesiunea de confirmare a noului președinte.

Citeste mai departe

Egiptul închide ambasada Gaza | AO NEWS

Egiptul a luat o decizie finală de a-și închide ambasada în Fâșia Gaza, care a funcționat până în 2007 și a fost închisă după preluarea puterii de către Hamas. Zilele trecute, camioanele egiptene au evacuat ambasada și au transportat totul în Egipt sub supravegherea serviciului secret de informații.

Citeste mai departe

O descoperire arheologică unică chiar în Grădina Ghetsimani

E pentru prima dată când arheologii de aici din Ierusalim au descoperit dovezi din perioada celui de-al Doilea Templu, lângă biserica din Grădina Ghetsimani, ceea ce arată legătura locului cu vremea Domnului Isus. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, ne spune cum un proiect de clădire a dus la această descoperire antică.

Citeste mai departe

Armenia a celebrat Crăciunul, în ciuda pierderilor suferite recent în război

În octombie, luptele au izbucnit între două țări din fosta Uniune Sovietică, între Armenia și Azerbaidjan. Acest război scurt s-a soldat cu 5.000 de morți și 100.000 de oameni translocați. Un armistițiu a pus capăt luptelor în luna noiembrie, însă Armenia continuă să fie chinuită de aceste conflicte. Chuck Holton a mers în Armenia pentru a ne spune motivul.

Citeste mai departe

Restabilirea dialogului dintre Israel si Autoritatea Palestiniană | AO NEWS

În urma unei reuniuni a miniștrilor de externe ai Franței, Germaniei, Egiptului și Iordaniei la Cairo, Ministrul francez de externe Jean-Yves Le Drian a subliniat necesitatea de a implementa o „abordare cu pași mărunți” pe care o consideră crucială pentru a „reconstrui încrederea” între conducerea israeliană din Ierusalim și cea palestiniană din Ramallah.

Citeste mai departe

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV | 12 ianuarie 2021

Rezumatul știrilor: O tentativă de atac cu un autovehicul și o armă de foc a fost raportată la un post militar israelian aflat în apropierea satului Yabad din Cisiordania, situat la vest de orașul Jenin. În ciuda unei carantine dure aplicată la nivel național, Israelul se confruntă cu o creștere constantă a cazurilor de coronavirus. Directorul general al AIEA, Rafael Mariano Grossi, avertizează că, în lumina informațiilor evidente că Republica Islamică continuă procedurile de îmbogățire a uraniului, marile puteri ale lumii au doar câteva săptămâni la dispoziție pentru a reînvia acordul nuclear iranian.

Citeste mai departe

Memorial la 82 de ani de la atacul din Ierusalim | AO NEWS

Pentru prima dată în 82 de ani, a avut loc o zi comemorativă, un memorial chiar în inima orașului Kfar Hashiloach, aflat în învecinătatea orașului vechi al Ierusalimului, informează TPS. Memorialul a fost organizat în amintirea lui Shlomo Madmoni, care a fost ucis în 1939 în timp ce încerca să salveze un sul al Torei și alte proprietăți ale sinagogii în timpul revoltelor arabe conduse de Haj Amin al-Husseini împotriva evreilor din Israel.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline | 16 ianuarie 2021

Israelul înăsprește carantina la nivel național, în timp ce numărul infectaților cu COVID crește din nou vertiginos. Apoi, Capitoliul Statelor Unite a fost sub asediu. Vom analiza implicațiile spirituale. După aceea, vom vedea Israelul în timpurile fără covid. În urmă, prezentăm o descoperire unică din vremea Domnului Isus din Grădina Getsimani. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline

Un Crăciun nefericit în Armenia, după un război brutal

În octombrie, a izbucnit un război între două foste membre ale blocului sovietic, Armenia și Azerbaidjan, care a provocat peste 5 000 de morți și 100 000 au fost strămutați. După cum relatează Chuck Holton, un armistițiu a făcut ca luptele să înceteze în noiembrie, dar Armenia a fost devastată de conflictul care a continuat de atunci.

Citeste mai departe

Pastorul Franklin Graham îndeamnă lumea la rugăciune pentru America

Pastorul Franklin Graham, de asemenea, îndeamnă oamenii să se roage pentru națiunea noastră. El a scris într-o postare, citez: ”Țara noastră are probleme. Avem nevoie de vindecare de la Dumnezeu și avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru pace și pentru protecția națiunii noastre. Haideți să ne unim pe genunchi.”

Citeste mai departe

Libertatea religioasă în lume

Persecuția minorităților religioase este una dintre problemele cele mai grave ale noului an. Potrivit lui Gayle Manchin, președintele Comisiei Statelor Unite pentru Libertate Religioasă Internațională, China dă cele mai multe motive de ingrijorare.

Citeste mai departe

Patru națiuni arabe au făcut pace cu Israelul în 2020

Într-o notă mult mai pozitivă, din august până la sfârșitul anului trecut, patru națiuni arabe au făcut pace cu Israelul în ceea ce se numește Acordurile Avraam. EAU și Bahrainul au făcut primii pași istorici, apoi au urmat Sudanul și Marocul, într-o acțiune atribuită președintelui Trump și consilierului său de la Casa Albă, Jared Kushner. Corespondentul CBN de la Casa Albă, Ben Kennedy, ne duce la Washington unde s-au semnat primele acorduri.

Citeste mai departe

Coreea de Nord: Baloane cu Biblii interzise | AO NEWS

La începutul acestei luni, guvernul sud-coreean a adoptat o lege care face ilegală trimiterea a tot ceea ce este considerat anti-coreean în Coreea de Nord sau cum mai este denumit „Regatul Inchis”, traducerea pentru Hermit Kingdom. Această nouă lege va avea un impact direct asupra organizației creștine Vocea Martirilor din Coreea, care utilizează baloane pentru a introduce Biblii în Coreea de Nord.

Citeste mai departe

Iranul avansează cu programul său nuclear | AO NEWS

Iranul a început luni îmbogățirea uraniului, depășind nivelurile prevăzute în acordul nuclear din 2015 cu puterile mondiale, confiscând, de asemenea, un petrolier sub pavilion sud-coreean în apropierea strâmtorii Hormuz, o provocare dublă la adresa Occidentului, situație ce a ridicat și mai mult nivelul tensiunilor din Orientul Mijlociu.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.