Înapoi la: Studiu biblic - Gordon Lindsay

Volumul 9 - Darurile Duhului Sfânt

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Această carte pune la dispoziție un studiu biblic detaliat al Darurilor Duhului Sfânt și al impactului pe care acestea îl pot avea în viața individului și a Bisericii.
Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

• AI AVUT VREODATĂ ÎNTREBĂRI DESPRE DARURILE DUHULUI SFÂNT?

• SUNT DARURILE SPIRITUALE ACTIVE ȘI ASTĂZI?

• CARE ESTE SCOPUL DARURILOR DUHULUI SFÂNT?

Această carte pune la dispoziție un studiu biblic detaliat al Darurilor Duhului Sfânt și al impactului pe care acestea îl pot avea în viața individului și a Bisericii. Hristos, prin Duhul Sfânt și prin puterea acestor daruri supranaturale, Se manifestă și își conduce lucrarea în fiecare colț al lumii. Biserica devine cu adevărat Trupul lui Hristos atunci când împlinește lucrarea Sa, slujind cu dragoste și compasiune pentru cei aflați în nevoie.

În timp ce vom descoperi importanța Darurilor Duhului Sfânt, vom observa și cum se manifestă ele astăzi în Trupul lui Hristos, cum ajută la evanghelizarea lumii, cum zidesc Biserica, cum oferă eliberare oamenilor și în ce fel sunt ele necesare pentru desăvârșirea Bisericii. În acest studiu sunt incluse cuvântul despre înțelepciune, deosebirea duhurilor, darul credinței, darurile de vindecare, darul minunilor, darul prorociei și vorbirea în limbi. Însemnările biblice, scrise de istoricii antici, bărbați și femei ai lui Dumnezeu, au fost confirmate de cercetători de-a lungul veacurilor. Oameni de știință, academicieni, teologi și specialiști în felurite domenii continuă să caute prin necunoscut anumite chei care să descuie înțelepciunea precum și o cunoaștere mai adâncă a trăirii practice.

Pagină cu pagină, vremurile biblice vor deveni tot mai vii și vom descoperi că Scriptura nu este doar o simplă carte. Ceea ce învățăm din trecut ne va ajuta să depășim greutățile viitorului.

În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiul Bibliei îți pune la dispoziție anumite strategii care te ajută să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

Număr de pagini: 142

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.