Conferinta Punctul Zero - De la blestem la binecuvantare

Conferinta_Punct_4dd168d4a055a.jpg
Conferinta "Punctul Zero-De la blestem la binecuvantare" vorbeste despre modul in care influentele demonice si blestemele pot afecta chiar si crestinii si vine cu solutii pentru a putea fi eliberat si a trai o viata binecuvantata.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Conferinta "Punctul Zero-De la blestem la binecuvantare" vorbeste despre modul in care influentele demonice si blestemele pot afecta chiar si crestinii, si ofera solutii pentru a putea fi eliberat si a trai o viata binecuvantata.

O seara a provocarii, o seara a inchinarii, a Cuvantului si a slujirii prin rugaciune in vederea eliberarii, vindecarii si restaurarii poporului lui Dumnezeu din Brasov! Domnul nostru Isus Hristos a ramas acelasi ca acum 2000 de ani!

Continut: 4 DVD-uri / 7 programe x 60 minute ( BONUS - emisiunea "Calea Adevarul si Viata" cu Fanel Serban )


extras Conferinta Punctul Zero 2010 - Cai de intrare a blestemului in viata noastra


extras Conferinta Punctul Zero 2010 - Blesteme cu gura proprie

 

DVD 1

  • De la robie la Cristos - 54 minute
  • Blestemul - 60 minute

DVD 2

  • De ce am blestem in viata mea? - 60 minute
  • De ce am blestem in viata mea? - 54 minute

DVD 3

  • De ce am blestem in viata mea? - 60 minute
  • Lauda si inchinare - 50 minute

DVD 4

  • Emisiunea Calea, Adevarul si Viata - Invitat: Fanel Serban - partea I + partea II - 120 minute

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.