Noua serie CARTEA CĂRȚILOR pentru difuzare pe TV

Cartea Cărților


Trailer Cartea Cartilor - imagini din toate episoadele

cartea cartilor headertall 1000

52 de episoade de 26 min (4 sezoane) - desene animate de înaltă calitate, dublate în limba română, disponibile pentru difuzare pe televiziuni partenere din România.

Călătorește în timp alături de Cristi, Oana și roboțelul lor amuzant Memo, transportați înapoi în vremurile biblice de un dispozitiv misterios (Cartea Cărților) pentru a retrăi cele mai minunate povestiri și întâmplări din istorie.

Proiect bazat pe seria clasică „Cartea Cărților”, difuzată de TVR în anii ’90, desene animate ce au influențat o întreagă generație în România. Noua serie Cartea Cărților e creată de o echipă experimentată de artiști nominalizați la premiile Emmy, având în portofoliu producții renumite ca: „Mulan”, „Regele Leu”, „Frumoasa și Bestia”. Nominalizată la premiile Emmy, seria „Cartea Cărților” este un triumf de imaginație, inspirație, curaj, dragoste, bucurie și umor pentru copii și întreaga familie.

- Seria „Cartea Cărților” e un triumf de imaginație, curaj, dragoste, bucurie și umor pentru copii și întreaga familie.

- Nominalizată la Emmy, „Cartea Cărților” e produsă de aceeași artiști care au realizat și „Regele Leu”, „Mulan” și „Frumoasa și Bestia”.

- 500+ milioane de oameni din 106 țări au vizionat vechea serie Cartea Cărților. Noua serie are deja 162 milioane de telespectatori (apr.2018)

CARACTERISTICI

 • 52 programe x 26 min, 1920x1080p
 • Vârsta recomandată: 6-14 ani
 • Programe dublate în limba română (în parteneriat cu studioul AgerFilm)
 • Animații 3D de o calitate excepțională
 • Trailere/promo de 30s disponibile pentru fiecare episod
 • Continuă seria Cartea Cărților difuzată în anii '90, apreciată atunci de mii de copii ce acum sunt părinți
 • Informații de difuzare și contact: 0256.284.913 (Cristina Suciu, Alfa Omega TV)

Episoadele CARTEA CĂRȚILOR

 • Ep. 1.01 - La inceput... (sezonul 1)

  Cartea Cărților îi duce pe cei trei eroi într-o călătorie în care sunt martori căderii lui Lucifer și transformării sale în Satana în urma unei lupte cerești.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.02 - Testul! (sezonul 1)

  Copii sunt duși într-o călătorie ca să-l întâlnească pe Avraam și pe fiul său preaiubit, Isaac, pe care este dispus să îl sacrifice pentru că asta îi cerea Dumnezeu.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.03 - Iacov si Esau (sezonul 1)

  Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp, în perioada lui Iacov şi Esau. Cristi şi Oana văd dușmănia dintre cei doi fraţi şi separarea la care a dus aceasta.

  Vezi trailer

 • Ep 1.04 - Lasa poporul Meu sa plece! (sezonul 1)

  Cristi, Oana și Memo ajung să-l întâlnească pe Moise, când el este ales de Dumnezeu ca să elibereze israeliţii din robia Egiptului.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.05 - Cele zece porunci (sezonul 1)

  Cartea Cărților îi trimite pe cei trei eroi înapoi în timp ca să învețe că scopul regulilor este să ne protejeze, nu să ne strice distracția.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.06 - O aventura uriasa (sezonul 1)

  Cartea Cărţilor îi duce pe copii să întâlnească încă un copil, pe David, care a trebuit să-și înfrunte propriul „goliat” într-un moment de criză.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.07 - Racnetul leului (sezonul 1)

  Cei trei eroi călătoresc înapoi în timp și îl întâlnesc pe Daniel, exact când este emis un decret care spune că oamenii nu au voie să I se închine altcuiva decât împăratului.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.08 - Primul craciun (sezonul 1)

  Tinerii noștri eroi sunt duși într-o călătorie în care descoperă adevărata semnificație a Crăciunului!

  Vezi trailer

 • Ep. 1.09 - Miracolele lui Isus (sezonul 1)

  Cartea Cărţilor îi duce pe copii în Galileea, acolo unde Isus face adevărate miracole cum ar fi să vindece un invalid, să calmeze o furtună pe mare şi să scoată demoni.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.10 - Cina cea de taina (sezonul 1)

  În timpul unei călătorii cu Cartea Cărților, în vechiul Ierusalim, Cristi învață că deși Isus a fost faimos, El a fost smerit și i-a slujit pe cei din jur.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.11 - A inviat! (sezonul 1)

  Cartea Cărţilor îi duce pe Cristi, Oana, Memo și Maria (mama lui Cristi) înapoi în timp, ca să o întâlnească pe Maria într-un moment foarte dureros pentru ea - răstignirea Fiului ei.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.12 - Drumul spre Damasc (sezonul 1)

  Copiii sunt duși într-o călătorie la începutul creştinismului. Îl vor întâlni pe un om numit Saul din Tars, ce devine apostolul Pavel.

  Vezi trailer

 • Ep. 1.13 - Apocalipsa - Batalia finala (sezonul 1)

  Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.01 - Iona (sezonul 2)

  Oana, Cristi și Memo i se alătură lui Iona în călătoria sa din interiorul balenei până la salvarea păcătoșilor din Ninive. Ei învață că trebuie să-L asculți pe Dumnezeu chiar și când nu vrei să o faci.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.02 - Iosif si visul faraonului (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copiii în timpul lui Iosif, fiind martori investirii lui în funcția de guvernator al Egiptului. Ei descoperă că Dumnezeu are un plan pentru noi, chiar dacă noi nu vedem acel plan.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.03 - Testati cu focul (sezonul 2)

  Cartea Cărților îl duce pe Cristi și pe prietenii săi în Babilon în timpul domniei lui Nebucadnețar ca să întâlnească trei bărbați care au ales să-L asculte pe Dumnezeu, când nimeni altcineva nu făcea asta.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.04 - Rahav si zidurile Ierihonului (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copiii în timpul căderii Ierihonului, acolo unde Oana o întâlnește pe Rahav. Oana realizează că oamenii pot să se schimbe.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.05 - Estera - pentru o vreme ca aceasta (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copiii să o întâlnească pe regina Estera care trebuie să ia o decizie între viață și moarte. Oana se întoarce acasă cu puterea de a face ce este corect în situația ei de la școală.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.06 - Ioan Botezatorul (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copiii înapoi în timp ca să-l întâlnească pe Ioan Botezătorul. Cristi înțelege ce înseamnă să spui adevărul și să îi îndemni pe alții să fie ca Isus.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.07 - Pavel si naufragiul (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copiii în trecut ca să-l întâlnească pe apostolul Pavel. După ce este martoră problemelor lui și miracolelor pe care le face în Malta, Oana se întoarce încrezătoare că nicio greutate nu o mai poate opri acum.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.08 - Iov (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copii în trecut ca să îl întâlnească pe Iov, un om care este testat de Dumnezeu, mai mult decât Cristi ar fi crezut că este posibil. Copiii învață că loialitatea necondiționată față de Dumnezeu va fi răsplătită.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.09 - Noe si arca (sezonul 2)

  Cartea Cărților duce copii în trecut în vremea lui Noe ca să învețe că Domnul nu ne apără mereu de pericole, dar are grijă de noi în ciuda lor.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.10 - Ghedeon (sezonul 2)

  Cartea Cărților îi duce pe copii să îl întâlnească pe Ghedeon, un bărbat pe care nimeni nu îl credea capabil să conducă armata de israeliți în luptă împotriva celor mai mari dușmani.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.11 - Lepadarea lui Petru (sezonul 2)

  Cartea Cărților îi duce pe copii în trecut să îl întâlnească pe apostolul Petru care se leapădă de Isus de trei ori. Ei învață că poți găsi iertare și înțelegere de la prietenii tăi, indiferent cât de mare a fost greșeala.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.12 - Fiul risipitor (sezonul 2)

  Cartea Cărților îi duce pe copii în Galileea, acolo unde Isus spune mulțimii parabola fiului risipitor. Ei învață o lecție importantă despre puterea iertării și dragostea nemărginită a unui tată.

  Vezi trailer

 • Ep. 2.13 - Ilie (sezonul 2)

  Cartea Cărților îi duce pe copii să îl întâlnească pe Ilie care le demonstrează credincioșilor lui Baal că există un singur Dumnezeu atotputernic.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.01 - Rut (sezonul 3)

  Când Cartea Cărților îi duce pe copii să-i cunoască pe Rut, Naomi și Boaz, Cristi începe să respecte efortul, timpul și grija de care este nevoie pentru a întreține relațiile – mai ales cu familia.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.02 - Turnul Babel și Ziua Cincizecimii (sezonul 3)

  Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp, atunci când Dumnezeu a încurcat limbile la Babel, apoi la camera de sus din Ziua Cincizecimii, unde văd cum Duhul Sfânt oferă abilitatea miraculoasă ca toți să se înțeleagă.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.03 - Nașterea lui Ioan Botezătorul (sezonul 3)

  Cristi, Oana și Memo îi întâlnesc pe Elisabeta și Zaharia, care, deși bătrâni, urmează să aibă primul copil. Cum povestea se dezvoltă și devine evident pentru cei trei cine va fi copilul, ei se miră de ce a făcut Domnul să fie posibil.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.04 - Isaac și Rebeca (sezonul 3)

  După ce Cartea Cărților îi duce pe copii să-și petreacă timpul cu Eliezer, în misiunea lui de a-i găsi o soție lui Isaac, Cristi învață importanța de a te ține de misiune și de a respecta ceea ce ți s-a spus să faci.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.05 - Naaman și fetița servitoare (sezonul 3)

  Copiii sunt teleportați înapoi în timp ca să o întâlnească pe slujnica lui Naaman și să urmeze povestea lui Naaman, în care se vindecă de lepră. Oana se-ntoarce acasă cu o atitudine schimbată față de slujire și smerenie și imediat aplică ce a învățat în proiectul social de la școală.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.06 - Samuel (sezonul 3)

  Cristi are un vis despre Iulian, băiatul care a intrat în casa Nour sezonul trecut. Oana crede că visul poate fi un semn de la Dumnezeu pentru Cristi să-l ajute pe Iulian. Cartea Cărților îi duce să-l cunoască pe tânărul Samuel. Înapoi în prezent, Cristi ascultă chemarea și încearcă să se-mprietenească cu Iulian.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.07 - David și Saul (sezonul 3)

  Doi adolescenți îi iau chitara lui Cristi și o sparg. Cartea Cărților îi duce pe copii ca să vadă că David adult, a ales să nu se răzbune pe Saul. Cu exemplul lui în minte, Cristi se decide împotriva răzbunării, știind că orice judecată îi așteaptă pe delicvenți nu vine de la el, ci de la Dumnezeu.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.08 - Neemia (sezonul 3)

  Cartea Cărților le face copiilor cunoștință cu Neemia, care râd de încercarea lui de a reconstrui zidul Ierusalimului. Cristi învață că poate reuși dacă rămâne fidel lucrării lui Dumnezeu, fără să ia în seamă șicanele.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.09 - Elisei și sirienii (sezonul 3)

  Cartea Cărților îi poartă pe copii în vremea profetului Elisei. Copiii sunt martorii miracolelor făcute de Elisei și scapă ca prin minune de soldații sirieni trimiși să-l prindă pe profet. Cristi își dă seama că puterea lui Dumnezeu ne apără mereu, chiar și când nu știm că suntem în pericol.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.10 - Învierea lui Lazăr (sezonul 3)

  Cartea Cărților îi trimite pe Oana, Cristi și Memo să-l întâlnească pe Isus, înainte să-l învie pe Lazăr. Oana își dă seama că uneori Dumnezeu întârzie ajutorarea cuiva, pentru un bine mai mare.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.11 - Solomon (sezonul 3)

  Cartea Cărţilor îi duce pe copii în Ierusalimul antic, unde îl întâlnesc pe regele Solomon. Acesta îl încurajează pe Cristi să se roage pentru înţelepciune şi îndrumare. Copiii se întorc acasă şi Cristi, îndrumat de Dumnezeu, reuşeşte să treacă peste provocarea care părea imposibilă și fără rezolvare.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.12 - Daniel și visul împăratului Nebucadnețar (sezonul 3)

  Când Oana este depășită de responsabilități pe care nu știe cum să le rezolve mai repede, Cartea Cărților îi duce pe copii în Babilon, în secolul al VI-lea î.H., pentru a învăța cum se rezolvă problema Oanei.

  Vezi trailer

 • Ep. 3.13 - Bunul samaritean (sezonul 3)

  Cartea Cărților îi duce pe copii într-un oraș apropiat de Ierusalim unde Memo îl aude pe Isus povestind pilda bunului samaritean. El încearcă să le repovestească pilda, iar copiii se întorc în lumea noastră și urmează pilda samariteanului.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.01 - Isus hrănește mulțimile (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp la nunta din Cana, apoi să vadă cum Isus hrănește o mulțime de peste 5000 de oameni prin înmulțirea a câtorva pești și a cinci pâini.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.02 - Petru și Corneliu (sezonul 4)

  Cristi crede că poate scăpa într-un loc unde este împăratul propriei sale lumi. Cartea Cărților îi duce într-o vreme în care Petru a trebuit să învețe că Dumnezeu nu are preferați și mântuirea este pentru toți.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.03 - Pavel și Sila (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii în Filipi, unde îi întâlnesc pe Pavel și Sila care predicau.Oana observă comportamentul lui Pavel, chiar și în cele mai întunecate momente.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.04 - Templul lui Solomon (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii în Israelul antic, unde îl întâlnesc pe tânărul Solomon care va moșteni tronul de la tatăl său, regele David și sarcina de a construi Templul Domnului.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.05 - Evadarea lui Petru (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp ca să-i cunoască pe Petru, Roda, Maria și alți urmași ai lui Isus și să fie martorii puterii rugăciunii care duce la schimbări miraculoase.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.06 - Isus vindeca orbii (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce înapoi în perioada în care unii oameni erau prea orbi pentru a-L vedea pe Isus ca Mesia și sunt martorii a trei ocazii în care Isus a vindecat orbi.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.07 - Iosua și Caleb (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp pentru a-i întâlni pe Caleb, Iosua și restul spionilor trimiși de Moise pentru a explora țara Canaanului - țara „laptelui și a mierii” pe care Domnul a promis-o israeliților.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.08 - Ilie și văduva din Sarepta (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi ia pe copii în aventură. Ei petrec timp cu Ilie la pârâul Cherit și călătoresc cu el la Sarepta, unde Dumnezeu poartă de grijă în mod supranatural unei văduve și fiului ei.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.09 - Învață-ne să ne rugăm (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii să învețe o lecție despre cum se roagă diferite persoane - cum rugăciunea întărește credința – și, în final, cum Isus ne-a învățat să ne rugăm Rugăciunea Domnească.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.10 - Ieremia (sezonul 4)

  Copiii îl întâlnesc pe profetul Ieremia, care trăiește umilire și o posibilă moarte ca pedeapsă pentru că i-a mustrat pe evrei fiindcă nu au respectat Legământul făcut cu Dumnezeu.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.11 - Isus în pustie (sezonul 4)

  Cartea Cărților îl duce împreună cu Oana și Memo înapoi în timp pentru a-L întâlni pe Isus la vârsta de doisprezece ani și apoi ca adult, când Satana L-a ispitit în cele patruzeci de zile în pustie.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.12 - Pavel și Barnaba (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii cu Pavel și Barnaba în misiunea lor de a răspândi mesajul lui Isus, prin miracole, persecuții și provocări.

  Vezi trailer

 • Ep. 4.13 - Filip (sezonul 4)

  Cartea Cărților îi duce pe copii în Samaria, unde îi văd pe Filip, Petru și Ioan cum vorbesc unui magician local și adepților săi despre adevărata putere a Duhului Sfânt.

  Vezi trailer


Episoade demo


Episod 1.06 - O aventură uriașă (David și Goliat)

Episod 2.09 - Noe și arca

Informații și contact: 0256.284.913 (Cristina Suciu, Alfa Omega TV)

cc header personaje

cristi oana memo ceauPersonaje  

Cristi – Este un skateboarder grozav, îi plac jocurile video și cântă la chitară în trupa pe care o are cu colegii lui de la gimnaziu. El descoperă secretele Bibliei printr-un portal misterios.

Oana – Este vecina și colega de clasă a lui Cristi. Ea este foarte îndrăzneață și de obicei un pic mai aventuroasă decât Cristi. Îi place fotbalul și în general este bună la toate sporturile.

Memo – Este un robot creat de tatăl lui Cristi, profesorul Nour, ca să-i protejeze pe copii, dar de cele mai multe ori el ajunge să fie protejat. Îi place să-și facă upgrade-uri ca să devină mai util și ar prefera să stea în laborator, nu să călătorească în timp cu Cartea Cărților. Cel mai grozav la el e că își poate transforma înfățișarea în funcție de nevoi.


Informații și contact: 0256.284.913 (Cristina Suciu, Alfa Omega TV)
© 2020 Christian Broadcasting Network. Reprezentant în România: Alfa Omega TV.

Alfa Omega TV

1742 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.