Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOCUMENTAR: Cerul declară 1 - Sambata, 17 octombrie 2020, ora 21

Toți ne întreabăm care este locul nostru în univers, de unde am venit, încotro ne îndreptăm? Fie universul a luat naștere din nimic, sau dintr-un alt univers, fie a fost creat. Pentru a crede teoria Big Bangului, trebuie să te dezici de ceea ce scrie în Geneza 1,2. Dacă suntem doar mâzgă glorificată, nu avem niciun scop. Dar, dacă am fost creați după asemănarea lui Dumnezeu, acest fapt are mari implicații pentru noi.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Harta genezei - Duminica, 18 octombrie 2020, ora 21

”Harta Genezei” e un film documentar care argumentează faptul că Geneza e o hartă ce conține indicații despre cum să avem o viață productivă, roditoare și satisfăcătoare, care să ajute societatea noastră să se ridice din prezentul declin, întorcând-o la prosperitate, promisiunile lui Dumnezeu și înflorire. Filmul de invită să inițiem un dialog despre relevanța Bibliei în epoca modernă, explorând regulile lăsate de Dumnezeu pentru a ne ajuta să menținem o societate de succes și funcțională.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Designul vieții: zborul - Marti, 13 octombrie 2020, ora 21

Filmat în America de Nord, Anglia, Peru, Groenlanda și Antarctica, documentarul explorează misterele și mecanismele anatomiei și a instinctelor păsărilor, pentru a dezvălui modul minunat în care ele au fost create pentru a supraviețui unei vieți trăite printre nori. Acrobații spectaculoase pe cer, rezistența pentru a zbura de la un capăt al pământului la celălalt, strategiile de navigare și supraviețuire ale unora dintre cele mai frumoase creații: păsările. Ele constituie dovezi ale genialității și inteligenței unui Creator.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: La capătul cărării - Vineri, 9 octombrie 2020, ora 21

Trei frați merg la munte să împrăștie cenușa tatălui recent decedat și descoperă o persoană pe care n-au știut-o niciodată. E prima dată când se întâlnesc după ani întregi de distanțare. Acum, fie vor reînnoi legăturile cu Tatăl ceresc și unul cu altul, fie Îi vor spune „adio” și nu se vor mai întâlni niciodată.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Metamorfoza - Marti, 6 octombrie 2020, ora 21

De-a lungul istoriei, fluturii au fascinat artiști și filosofi, oameni de știință și studenți cu misterul și frumusețea lor. Descoperiți lumea fascinantă a acestor ființe minunate. Trupul fragil al fluturelui este observat în detaliu. Cunoașteți îndeaproape ochii, compuși din mii de lentile individuale, aripile acoperite cu panouri solare microscopice și sisteme de navigare care direcționează cu precizie fluturii în migrarea lor anuală dinspre Canada înspre Mexic.Cum au apărut aceste creaturi extraordinare? Sunt ele produsul unui proces orb și întâmplător? Sau au fost proiectate de un Creator?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Cine sunt? - Vineri, 2 octombrie 2020, ora 21

Un pastor conduce o biserică dintr-un oraș dinamic, susținând persoanele defavorizate. Când o femeie începe să frecventeze slujbele bisericii, el află că trecutul ei include droguri, rasism, respingere, infracțiuni și trafic uman. Ajutând-o, încep să apară oameni din vechile ei anturaje, care se luptă cu tentative de suicid, sarcini timpurii și avorturi.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Corpul uman: inginerie divină - Marti, 29 septembrie 2020, ora 21

Cât de repede aruncă mingile jucătorii profesioniști de baseball ? Au o viteză de aruncare de vreo 145 de kilometri pe oră. Dacă i-ați putea scoate brațul unui aruncător profesionist și să lăsați brațul așa cum e, adică să poată arunca mingea cu o viteză de 145 de kilometri pe oră, să detașați brațul chirurgical și, cumva, să-l atașați, tot chirurgical, celei mai apropiate rude, adică unui cimpanzeu, acesta nu va reuși niciodată să arunce o minge cu viteza de 145 de kilometri pe oră. Aceasta deoarece creierul lui nu are puterea de a controla degetele, încheietura și brațul precum o face un om. Evoluționiștii susțin că acest lucru e posibil în urma unor numeroase modificări minore succesive, de-a lungul unei perioade îndelungate. însă eu vreau să vă spun că e cu mult mai probabil că totul a fost creat de un Geniu ce deține capacități de creare incredibile și care a pus de la început toate aceste abilități în acel jucător.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Planeta privilegiată - Duminica, 27 septembrie 2020, ora 21

Multi au afirmat despre Planeta Pamant ca este un nor nesemnificativ de praf, plasat la voia intamplarii intr-un cosmos imens. Insa dovezile astromonice sugereaza contrariul. Pentru ca Planeta Pamant sa poata sustina viata complexa, este nevoie de o anumita combinatie de factori. Este surprinzator faptul ca acelasi set de factori furnizeaza conditiile propice pentru descoperirea stiintifica.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Proiectul uman: formarea bebelușului - Marti, 22 septembrie 2020, ora 21

În introducere, Randy Guliuzza prezintă modul cum a ajuns să-L cunoască pe Dumnezeu prin soția sa. Iar mai apoi, Randy prezintă subiectul reproduceri umane ca o dovadă a creației. Dezvăluirea lui Dumnezeu în creația Sa. Vom descoperii faptul că pe masură ce cunoaștem mai bine modul în care am fost creați cu atât Îl cunoaștem mai bine pe Creator.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Universul nostru fascinant - Duminica, 20 septembrie 2020, ora 21

Pregatiți-vă pentru o călătorie în spațiul cosmic, o călătorie într-o lume a măreției, a frumuseții fascinante, a necunoscutului. Cum a luat naștere Universul? Ce rol joacă ființele umane în această lume? Suntem singuri în Univers? Infinitul și măreția Cerului ne face să ne punem o mulțime de întrebări fundamentale. Ce ține stelele și planetele pe orbită? După ce legi sunt ele conduse? Au apărut ele la întamplare sau au fost gândite și create de Cineva? Documentarul vă prezintă imagini telescopice uimitoare și opinii captivante ale unor oameni de știință și teologi, printre care Alister McGrath și John C. Lennox.

Citeste mai departe

Verdictul științei: creație Alfa Omega în obiectiv, 03 septembrie 2020

O nouă lună, noi materiale pentru tine! În fiecare an, în septembrie, la Alfa Omega TV, pe site, pe pagina de Facebook și pe Instagram îți aducem resurse specifice campaniei „Verdictul științei: creație”, în care se dezbat subiecte precum creaționismul, evoluționismul, creștinismul, ateismul, rolurile științei și al filosofiei în formarea concepțiilor despre lume și viață. Prin intermediul resurselor noastre, vei descoperi că știința și credința nu sunt dușmani. Filmele, talk-show-urile și documentarele prezintă dovezi științifice care atestă actul creației, răspund la întrebări despre originea universului, condiția umană, existența lui Dumnezeu și multe altele.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Creaturi extraordinare 1 - Duminica, 30 august 2020, ora 21

Ați privit vreodată la frumusețea și la complexitatea unui animal? V-ați pus vreodată întrebarea: Chiar au putut fi create printr-un proces al evoluției? Ar putea fi posibil ca timpul și hazardul să se fi întâlnit și să ne ofere toată frumusețea pe care o vedem în lume? Doctorul David Hames vă invită să explorați fascinanta lume a animalelor pentru a descoperi modul sofisticat în care acestea au fost create, contestând astfel teoriile clasice evoluționiste și conturând portretul unui Creator aflat în spatele lumii ce ne înconjoară.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Retragerea apelor potopului - Miercuri, 21 octombrie 2020, ora 21

Multe forme de relief des întâlnite pe tot pământul nu pot fi explicate prin lentul proces de eroziune sau prin formarea pe parcursul a milioane de ani. Cu toate că există numeroase dovezi care susțin potopul global, mulți cred că s-a dovedit că nu a avut loc. Însă nu e deloc așa, ci doar s-au facut presupuneri greșite și ipoteza potopului a fost respinsă din motive cu totul neștințifice. În această serie, sunt prezentate mistere din domeniul geomorfologiei.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Sheila Walsh - Luni, 19 octombrie 2020, ora 21

este cunoscuta in cercurile crestine si nu doar atat. Atragatoare, talentata si crestina. A fost de asemenea foarte selectiva in privinta rolurilor pe care le-a jucat, castigandu-si in final propriul show difuzat de BBC si in US. Sheila a stiut intotdeauna sa detina controlul, pana intr-o zi cand (partial din cauza stresului) a ajuns in mijlocul depresiilor. Experiente dureroase, incluzandu-le pe cele din tinerete, nu mai puteau fu suprimate. Aceasta avea sa devina cea mai intunecata calatorie a vietii ei.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Omul, mai mult decât o ființă rațională - Duminica, 11 octombrie 2020, ora 21

Documentarul „Omul, mai mult decât o ființă rațională” vă va duce într-o călătorie interdisciplinară cu neurologi, filosofi și teologi pentru a explora legătura dintre creier și suflet. Creierul uman este uimitor. Neurologii care încearcă să înțeleagă cum funcționează acesta se confruntă cu cele mai fundamentale întrebări despre umanitate: Care este legătura dintre personalitatea noastră și structura creierului nostru? Vor putea vreodată computerele să aibă conștiința? Ființele umane au voință liberă? Conștiința se află în creier? Sunt experiențele cu Dumnezeu sau transcendența doar o iluzie a creierului?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Codul Omega I - Luni, 5 octombrie 2020, ora 21

Mesaje profetice care provin din antichitate sunt ascunse în spatele unor complicate coduri, în paginile carții sfinte Tora. Cele mai bine păstrate secrete și evenimentele care au bulversat istoria se regăsesc în acele mesaje, însa o singura persoană poate înțelege profețiile care conferă accesul către puterea supremă: Gillian Lane (Casper Van Dien), un orator care a străbătut toată lumea ținând discursuri despre Codul Omega, cel care poate schimba cursul istoriei.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Dumnezeul minunilor - Miercuri, 30 septembrie 2020, ora 21

Dumnezeul minunilor - Minunile lui Dumnezeu ne inconjoara si ele ni-L descriu pe Creator. Prin intermediul creatiei descoperim franturi din puterea si intelepciunea, maretia si dragostea lui. Insa creatia Lui le vorbeste decat celor care stiu si vor sa asculte.Dumnezeul minunilor este un documentar fascinant despre creatia lui Dumnezeu, vizibila sau invizibila si despre cea mai mare minune dintre toate: dragostea lui salvatoare.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Ciocanul lui Dumnezeu - Luni, 28 septembrie 2020, ora 21

Cum poate vedea un om harul lui Dumnezeu? H.S. Savonius un preot tânar este provocat atunci cand este trimis la un bătrân pe patul de moarte, Johannes, pentru al convinge pe acesta de harul lui Dumnezeu pentru păcătosi. Această experiență în va marca, iar viața lui se va schimba radical. După patru ani în care acesta dă dovadă de o viață transfomată, predicând Evanghelia cu îndrazneală, clericii timpului iritați trimit o petiție către Colegiul Clericilor. Aceștia hotărăsc ca preotul H.S. Savonius sa nu mai aibă dreptul de a se implica în nicio activitate pastorală în parohie, ci să se prezinte în fața lor pentru a primi mustrări blânde și serioase, dar și avertizări.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Inelul de logodnă - Vineri, 25 septembrie 2020, ora 21

Fată de fiermieri, în jur de 20 de ani, Grace a visat întreaga viață la ziua când „domnul Perfect” îi va pune pe deget un inel cu diamant și îi va jura iubire veșnică. Când lucrurile nu decurg conform planului și iubirea se destramă, tânăra trebuie să descopere ce înseamnă să iubești cu adevărat o persoană. Va afla Grace ce e iubirea sau își va ruina orice șansă la fericire?

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Într-o noapte târziu - Luni, 21 septembrie 2020, ora 22

In jurul tau auzi la fiecare pas : Dumnezeu te iubeste. Si atunci te intrebi: Daca intr-adevar ma iubeste, de ce viata mea este un esec? Intr-o noapte tarziu este povestea lui Larry, un barbat cu o viata distrusa, un trecut deloc stralucit si un viitor sub semnul intrebarii. Un barbat care descopera, intr-o noapte tarziu, raspunsul la intrebarile lui, si in final, ce inseamna dragostea. Aceasta drama emotionanta ne aminteste cat e de mare sacrificiul si iubirea lui Dumnezeu pentru noi,dar si modul minunat in care ne-o arata in cele mai mici aspecte.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: La vânătoare în Alaska - Vineri, 18 septembrie 2020, ora 21

Documentarul îți aduce în fața ochilor povestea unui pilot, presărată cu detalii despre camaraderii, accidente, umor, dezamăgiri. Vei afla despre viața în Alaska, văzută prin ochii aventurierului dispărut pentru totdeauna într-o călătorie. Vei simți fiori, ca și cum tu însuți ai zbura în cele mai periculoase condiții atmosferice de pe Terra. La temperaturi extrem de joase și prin furtuni înspăimântătoare, purtat deasupra munților fastuoși, ghețari și râuri cum numai în Alaska vezi, vei avea parte de experiențe uluitoare.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: Creaturi extraordinare 3 - Duminica, 13 septembrie 2020, ora 21

Ați privit vreodată la frumusețea și la complexitatea unui animal? V-ați pus vreodată întrebarea: Chiar au putut fi create printr-un proces al evoluției? Ar putea fi posibil ca timpul și hazardul să se fi întâlnit și să ne ofere toată frumusețea pe care o vedem în lume? Doctorul David Hames vă invită să explorați fascinanta lume a animalelor pentru a descoperi modul sofisticat în care acestea au fost create, contestând astfel teoriile clasice evoluționiste și conturând portretul unui Creator aflat în spatele lumii ce ne înconjoară.

Citeste mai departe

FILM ARTISTIC: Grădina de trandafiri - Vineri, 11 septembrie 2020, ora 21

Filmul prezintă povestea a două cupluri: primul se confruntă cu infidelitatea, iar în cealaltă familie dificultățile apar pe fondul unor probleme mintale. La final, o conexiune nebănuită te va face să vezi cu alți ochi cele două povești și vei vedea de ce iubirea nu e un simplu sentiment, ci o alegere ce presupune iertare eroică și fidelitate.

Citeste mai departe

DOCUMENTAR: În mâinile noastre - Sambata, 29 august 2020, ora 21

În mai 1967, țările arabe se aliază pentru a șterge Israelul de pe hartă. La 20 de ani după reinstituirea sa ca stat, Israelul era amenințat cu pieirea. Totuși, 6 zile din iunie 1967 au schimbat istoria pentru totdeauna. CBN comemorează bătălia istorică pentru orașul sfânt cu un documentar special - ÎN MÂINILE NOASTRE: BĂTĂLIA PENTRU IERUSALIM, ce relatează povestea brigăzii 55 parașutiști israeliană, și modul în care Armata Israeliană a riscat totul pentru apărarea țării și reunificarea Ierusalimului. Dacă vă amintiți declarația istorică a Armatei Israeliene din 7 iunie 1967: “Muntele Templului e în mâinile noastre”, sau dacă doriți să aflați mai multe despre această victorie uimitoare a Israelului, urmăriți documentarul ÎN MÂINILE NOASTRE.

Citeste mai departe

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.