Mărturii - cum sunt atinși oamenii

Mărturii - cum sunt atinși oamenii

Partener-Proiecte

De-a lungul timpului, Alfa Omega TV a fost o sursa de hrana spirituala, de echipare pentru credinciosi, dar si o unealta a lui Dumnezeu pentru mantuirea si vindecarea crestinilor. Te invitam sa descoperi povestile lor.

Fanel Serban – pastor, Brasov

„Parteneriatul cu Alfa Omega are o influență foarte vizibilă și pozitivă față de lucrarea noastră.  Pe lângă faptul că Alfa Omega este o unealtă a lui Dumnezeu în viața mea, este o unealtă în biserica noastră, este o unealtă a lui Dumnezeu în orașul nostru.

Am avut oameni necredincioși care ne-au văzut la Alfa Omega TV și au venit la biserica noastră să afle mai multe despre Dumnezeu.  Au fost multe situații în care am fost foarte încurajat de anumite mesaje, anumite emisiuni care le-am văzut la Alfa Omega. Chiar aveam anumite întrebări în lucrare și am văzut, de exemplu, Viața lui Spurgeon și am fost întărit de experiențele lui Spurgeon și ale altor oameni a lui Dumnezeu.”

Ildiko Crisan – Timișoara

„Modul în care eu m-am întors la Domnul este unul foarte fericit.  Aveam deja cei doi copii, stăteam în cameră de cămin, cu datorii la bancă și în alte locuri,  într-o situație omenește fără scăpare. În acea perioadă am început să urmăresc Alfa Omega TV și într-o zi am vizionat o predică în care se spunea:  Nu te îngrijora  ce vei mânca și ce vei bea, ci caută împărăția lui Dumnezeu și toate celelalte ți se vor da pe deasupra. În acel moment am zis: Doamne, eu nu trebuie decât să te caut pe Tine! Atunci L-am primit pe Hristos în viața mea. Copii dormeau și chiar am putut să mă rog, să Îi cer lui Dumnezeu să ia toate poverile și păcatele din viața mea.  Așa a început călătoria mea cu Hristos.”

Maria Logigan – Bistrita Nasaud

Maria Logigan a avut probleme cu genunchiul si a fost programată pentru operație. Într-o seară, ea a deschis televizorul și a urmărit o emisiune în care invitații se rugau pentru telespectatorii bolnavi: „M-am dus în fața televizorului și am plâns zicând: Atinge-Te Doamne de genunchiul meu pentru că eu așa nu mai pot trăi! După ce m-am ridicat nu m-a mai durut genunchiul și am plâns de bucurie. De atunci nu mă mai doare piciorul deloc.”

Maria Logigan a fost vindecată de Dumnezeu și nu a mai avut nevoie de operație la genunchi.

Lidia Mihailescu – lider de inchinare, Bucuresti

„Am înregistrat o creștere calitativă a vieții spirituale după folosirea materialelor Alfa Omega.  În biserica noastră, persoane din diferite pături ale societății, care încep să aibă un rol tot mai determinant în segmentul pe care îl reprezintă, folosesc  aceste resurse sub forma DVD-urilor, a CD-urilor și a cărților.  De asemenea în impactul nostru la nivel social, în evanghelizările  sociale pe care le întreprindem și în cadrul unor închisori de maximă securitate, folosim materiale editate de Alfa Omega TV. Aș menționa aici emisiunea Bucură-te de fiecare zi de Joyce Meyer care a fost folosită pe parcursul a doi ani.  Într-o asemenea întâlnire, două persoane cu tentative suicidale au uitat de depresie și s-au agățat de soluția Isus Hristos.”

Moroti Aurica și Vasile – oameni de afaceri, Becicherecu Mic

„Alfa Omega TV are un impact foarte mare în viața mea și în familia noastră pentru că ai multe de învățat și mult să te hrănești din emisiunile care se dau pe post. ” (Aurica Moroti)

„Cel mai mult îmi plac conferințele, frații care aduc învățături pentru slujitorii lui Dumnezeu. Deși slujesc în Becicherecu Mic la biserica penticostală ca prezbiter și conducător de biserică, am multe de învățat. Chiar dacă citim în Cuvântul lui Dumnezeu,  El ne descoperă lucruri văzând alți slujitori, alte slujiri și o altfel de implicare în lucrarea lui Dumnezeu. Este o alternativă prin postul de televiziune Alfa Omega TV care duce lumina în întuneric să se vadă și altceva, mai bun.” (Vasile Moroti)

Alexandra Dragos - Brasov

Alexandra Dragoș s-a confruntat cu o mare durere de stomac. Ea a ales să se roage crezând că Dumnezeu poate să o scape.   După ce s-a rugat a simțit că trebuie să deschidă televizorul pe Alfa Omega TV:  „Cindy Jacobs predica și la un moment dat s-a oprit și a spus: Cineva are o durere foarte mare la stomac și Dumnezeu te vindecă chiar acum, după care a continuat predica. În momentul acela am înlemnit și am zis: Doamne, asta e pentru mine!”

Alexandra a fost vindecată instantaneu și a început să Îl laude pe Dumnezeu.

Alte marturii

Eu mi-am cumpărat televizor și antenă satelit doar pentru a putea viziona Alfa Omega TV. Este singurul post la care mă uit. (Telespectator – Arad)

Mulțumesc lui Dumnezeu ca e Alfa Omega TV la mine în casă. (Ioneta – Caraș-Severin)

Alfa Omega mi-a descoperit cât de mult mă iubește Dumnezeu…cât de mult m-a păzit Dumnezeu toată viața mea, clipă de clipă este cu mine. L-ați adus pe Isus Hristos în inima mea și vă mulțumesc sincer. (Eniko)

Voi, Alfa Omega, sunteți fereastra către lumina lui Dumnezeu prin care cât mai mulți ochi de rude, prieteni dar și dușmani trebuie să descopere Adevărul! (Lucia - Germania)

Sunteți o binecuvântare în casele noastre, mulțumesc Domnului și colectivului Alfa Omega. (Olga - Mureș)

Prin emisiunile dvs. Domnul Isus m-a cercetat foarte mult, am crescut și mai mult în credință; eu sunt singură, fără familie, iar când deschid site-ul dv. parca ați fi în casa mea la propriu, și pentru mine asta este o mângâiere deosebită. (Sanda – Cluj-Napoca)

Sunteți o mărturie pentru mine, emisiunile dumneavoastră m-au marcat și m-am întors la Domnul. (Iuliana - Spania)

Va multumesc pentru aceast canal ALFA OMEGA pe care il urmaresc pe interet aici in Spania. In uma cu 15 ani aproximativ aveati o emisiune care mai e si acum CALEA ADEVAUL SI VIATA o urmaream pe Tele 7 ABC sau nu stiu sigur, dar stiu ca abia asteptam sa inceapa aceasta emisiune si atat va iubeam emisiunile. De 8 ani m-am botezat, sunt crestina si sunt libera mai libera ca inainte, as vrea ca si familia mea sa-L cunoasca pe DOMNUL si sa fie mantuita. Am 3 copii - 2 fete si un baiat; sotul e foarte impotriva mea zice ca m-am dus la satana, dar eu il iert pentru ca DUMNEZEU mi-a iertat atat de mult! Sunteti o marturie pentru mine, emisiunile dumneavoastra m-au marcat si m-am intors la DOMNUL. Doresc sa atingeti cat mai multe inimi domnule Tudor Petan impreuna cu sotia dumneavoastra, va iubesc si sa stiti ca ma rog impreuna cu dumneavoastra. Bani nu am, caci nu lucrez, dar am pe DOMNUL si el se ingrijeste de nevoile mele - nu sunt o sarcina nimanui. Multumesc Domnului! Va doresc multa sanatate. Lia Iuliana (Spania)

Salutari din Columbia, America de Sud. Ii ascultam si aici. Este o mare BINECUVINTARE!  (Daniela, Columbia)

 

Cine suntem  ||  Ce facem  ||  Marturii  ||  Ce spun altii ||  Fii parte  ||  Noutati ||  Doneaza

55070 accesări

Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.